MENU:
PANEL
KLIENTA
Search
Close this search box.

opinie
o firmie dkronos

Opinie Dkronos. Do każdego klineta podchodzimy indywidualnie, wykonujemy strony Internetowe zgodnie z życzeniem klienta. W razie potrzeby wprowadzamy poprawki na stronie, aż do pełnego zadowolenia klienta! Zamawiając u nas stronę Internetową lub sklep www, zasze masz pewność, że będziesz zadowolony ze strony i współpracy z nami! Jeśli nie będziesz zadowolony zwrócimy Ci pieniądze ! Opinie na nasz temat bez problemu znajdą Państwo na naszej wizytówce Google – Dkronos – Strony Internetowe Lublin oraz na serwisie Allegro – Dkronos_pl. Wymienione opinie są zweryfikowane przez Google oraz system dodawania opinii na  Allegro, gdzie opinię mogą dodać tylko realni klienci!

Doskonała
Na podstawie 140 opinii
Nadia Suda
Nadia Suda
2024-02-01
Profesjonalne strony internetowe, indywidualny projekt graficzny i łatwy w obsłudze system CMS. Polecam!
G S
G S
2024-01-26
Stworzyli sklep dla oszustów. Mimo zgłoszenia, zero reakcji. Masa poszkodowanych... a można było temu zapobiec weryfikując klienta/blokując dostęp do strony.
sevenitoo
sevenitoo
2024-01-24
Polecam. Bardzo fajna wizja i ciekawe propozycje rozwiązań efektu końcowego, elastyczny czas pracy, fachowo i profesjonalnie.
James Drago
James Drago
2024-01-24
Bardzo profesjonalna firma wraz doskonałą opieka posprzedazową. Firma atrakcyjna i elastyczna pod wymagania klientów.
M9GE OFFICIAL
M9GE OFFICIAL
2024-01-24
Profesjonalna obsługa, fachowe doradztwo i świetny kontakt. Jako firma jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy i polecamy innym z czystym sumieniem.
dawicjusz
dawicjusz
2024-01-24
Polecam. Bardzo fajna wizja i ciekawe propozycje rozwiązań efektu końcowego, elastyczny czas pracy, fachowo i profesjonalnie.
Wioletta
Wioletta
2024-01-17
Jestem bardzo zadowolona z usług Dkronos, Pan tworzący stronę jest dostępny i pomocny za każdym razem gdy zwracam się z pytaniami. Polecam z czystym sumieniem usługi Dkronos. Świetnie wykonana praca.
Lena
Lena
2023-12-11
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wszystko zrobione ekspresowo w szybkim czasie zrobione. Zlecilam do zrobienia strone internetowa zostaala zrobiona bardzo dobrze z pewnością mogę polecić ta firme POLECAM SERDECZNIE
Julia Piekut
Julia Piekut
2023-12-10
Bardzo profesionalna i przemiła obsługa.Pomogli mi znaleść to co szukałam w mgnieniu oka!
Zobacz również:

SKORZYSTAJ Z WYCENY!

PANEL KLIENTA

Panel w przebudowie,
Zapraszamy wkrótce.

ZŁÓŻ ZAMÓWIENIE